There was an error in this gadget

Daisypath Anniversary tickers

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, 20 November 2012

KEPOCII DATANG LAGI

bercuti di kampung suami....
rasa serba salah plak. nk ikut ke xnak..ikut kang aku yg menjeruk rasa,klu xikut aku jg menjeruk rasa. mesti ada yg xfaham(heee...ada ka yg follow blog aku ni),dua2 situasi aku xsuka. ssampai2 je jiran dok ty, bila lg? ingat aku xnak ka?aku ni mcm2 dh usaha..xkn aku nk list satu-satu usaha tu bg uolls tau. aku nk sgt zuriat kami...apatah lg bila aku tgk keadaan lucky aku tu...manja sgt ank menakan dia tu..sampai aku pun rs diketepikn...kdg2 aku rs aku dipinggirkn, situasi yg cukup aku xsuka bila balik kg dia...ngn ank menakan aku xde plak dia wat camtu..nnti ada ank sendiri tau la klau xlayan...(jahat kan aku,mungkin sbb tu kot Tuhan masih xbagi)...yg bestnya bila kat umah PIL,aku xyah wat pape, MIL aku ni rajin masak...aku pun xreti nk masak cra depa..last2 aku tukang tgk n tukang mkn.hahaa..

No comments: